PIETRO'S PIZZALIJN ECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pietro's Pizzalijn Echt. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 10:12 I accidentally ordered the pizza for takeaway instead of delivery. Pizzeria called me to verify if that's correct and offered to deliver. That's positive. One of the three pizzas delivered was however not the one I ordered. It was still tasty though.
5 mei 2024 om 19:42 Een tegenvaller t.o.v. vorige keren. Pizza was klef en niet lekker.
2 mei 2024 om 19:41 Warm en lekker Top dus
21 apr 2024 om 20:04 Normaal goed , maar vandaag, koud eten lang gewacht salades vergeten en heel weinig frietjes en vlees je betaald genoeg
3 apr 2024 om 21:14 Heerlijk
9 mrt 2024 om 20:13 Pizza was weer heerlijk. Alleen 90 min bezorgtijd is wel erg lang.
25 feb 2024 om 20:37 De zigeuner schnitzel was weer heerlijk! Helaas waren de frites erg zacht. Misschien een tip om de frites apart te doen zodat ze nog een beetje krokant zijn. Verder was het heerlijk!
11 feb 2024 om 21:10 Zo slecht heb ik nog nooit gezien bij dit restaurant. Vlees was taai en te doorbakken, friet was slap en koud. Echt niet lekker deze keer.
31 jan 2024 om 20:13 lekkere pasta
27 jan 2024 om 22:20 Goede pizza's, snelle service en aardige bezorger!!
15 jan 2024 om 12:30 Pizza was super lekker, en de bezorger was snel en vriendelijk
1 jan 2024 om 21:59 Super!